Kunstwerken op de praktijk

Op de praktijk van de Fysio Specialist vindt u kunstwerken van lokale kunstenaars. Dit is leuk voor de sfeer en helpt deze kunstenaars hun werken laagdrempelig tentoon te stellen aan het publiek. Veel van deze kunstwerken zijn te koop. Informeer daarvoor mij ons team. Op dit moment hangen de schilderijen van Meggie Plat bij ons aan de muur.

Meggie Plat

Meggie Plat is beeldend kunstenaar. In 2009 studeerde zij af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Sinds een paar jaar is ze weer actief als schilder en heeft ze samen met Pim Rusch een atelier in de kaasmarktschool waar ze naast het maken van haar eigen werk ook workshops geeft aan kinderen in haar kinderkunstatelier.

Meggie schildert voornamelijk abstract met hier en daar een figuratief element, bij voorkeur op doek met olieverf maar ze gebruikt ook andere materialen en media in haar werk. Haar schilderijen zijn gemaakt zonder voorafgaand bedacht plan, maar geschilderd vanuit haar gevoel, in het moment, vanuit pure emotie en liefst met veel kleur.

Schilderijen bij de Fysio Specialist

Explosie

Omschrijving: Een uitbarsting van gevoel in kleuren

Soort: Olieverf op doek

Formaat: 80 x 80 cm

Datum: februari 2021

Lost - Meggie Plat

Lost

Omschrijving: Herkenning van vervreemding

Soort: Olieverf op doek

Formaat: 80 x 80 cm

Datum: –

Ruggengraat - Meggie Plat

Ruggengraat

Omschrijving: Emoties rond een ruggengraat

Soort: Olieverf op doek

Formaat: 80 x 80 cm

Datum: –

Zit er iets voor u bij?

Alle bovenstaande schilderijen zijn te koop. Kijkt u voor meer informatie gerust eens op mijn website (www.meggieplat.nl) of mijn Instagram (meggie_plat). U bent ook van harte welkom om eens in mijn atelier te komen kijken!

Met creatieve groet,

Meggie