Onze Visie

Om de kwaliteit van de fysiotherapie te waarborgen heeft het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) het Kwaliteitsregister.
Alle therapeuten die werkzaam zijn voor De Fysio Specialist zijn geregistreerd in het Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG register) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF).

Wij richten ons op twee specialisaties binnen de fysiotherapie, namelijk de Master Manuele Therapie en Master of Science Bekkenfysiotherapie. Door deze bewuste keuze streven wij ernaar om het beste uit onszelf te halen en deze specifieke kennis en vaardigheden toe te passen bij het behandelen van onze patiënten.. 

Ons missie is dat de patiënt de cultuur ervaart waar De Fysio Specialist voor staat. Hierbij zijn een aantal kernwoorden belangrijk voor ons.
De Fysio Specialist is een toegankelijke fysiotherapie praktijk waarbij klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht centraal staan. De klant moet een gevoel van veiligheid hebben bij ons in de praktijk. Er heerst een open sfeer.
Daarbij hoort ‘de beste behandeling’, wat betekent dat wij toegewijd en gedreven zijn om het beste in onszelf en de klant naar boven te halen. En om zo samen te zoeken naar de beste oplossing.